Nova vest
Fudbal

Subota, 03.11.2018.

17:55

Novi kiks Bajerna, Borusija pobedom odmakla Kovaču i ekipi

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su Volfsburg sa 1:0 u meču desetog kola Bundeslige, dok je Šalke pobedio Hanover sa 3:1.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Novi kiks Bajerna, Borusija pobedom odmakla Kovaču i ekipi
Getty images

Borusija je tako nastavila pobednički niz i uspela da se odmakne Bajernu iz Minhena koji je remizirao sa Frajburgom 1:1 i tako napravio novi kiks u ligaškoj poteri.

U kombinaciji tri igrača, Dilejni je spustio loptu Rojsu, a ovaj u 27. minutu bio na pravom mestu pred golom domaćina i postigao jedini pogodak na utakmici.

"Milioneri" imaju 24 boda i na prvom mestu Bundeslige su trenutno, dok drugplasirani Bajern ima 20. Volfdsburg je 11. sa 12 bodova.

Bajern je poveo pogotkom Gnabrija koji je solo prodor završio šutem u donji levi ugao gola Frajburga i u 80. minutu je delovalo kao da je to moglo da reši pitanje pobednika.

Frajburg je odgovorio fantastičnim centaršutem Guntera koji u 89. minutu izbacuje Holera ispred golmana Bajerna i ostavlja ga nemoćnim.

Holer je bio siguran i dao je gol. Bajern je ostao drugi u Bundesligi, a Frajburg je deseti sa 13.

Šalke srpskog igrača Matije Nastasića pobedio je Hanover kod kuće, a svi golovi "pali" su u drugom poluvremenu.

Prvo je Bentaleb u 57. minutu doneo prednost Šalkeu sa penala, da bi u 70. izjednačio Vejdant. Samo minut kasnije Bril Embolo daje gol za Šalke, a pobedu overava Ut u 85. minutu utakmice.

Šalke je posle ovog trijumfa 13. na tabeli Bundeslige sa deset bodova, a Hanover je 16. sa šest bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve