Nova vest
Fudbal

Petak, 02.11.2018.

23:15

Haos u derbiju Istanbula, tukli se igrači Galate i Fenera

Nemile scene u derbiju Turske. Galatasaraj i Fenerbahče su odigrali 2:2, ali bilo je svega. Sevale su pesnice među igračima, a epilog su tri isključenja.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Haos u derbiju Istanbula, tukli se igrači Galate i Fenera
Foto: YSS/Kubilay Kaan

Domaćin nije uspeo da pobedom izbije na čelo tabele, dok je Fenerbahčeu bod veoma važan, ali ništa se ne menja, jer ostaju pri dnu tabele.

Bio je to žestok meč u kojem je sve vreme vrilo kao u kotlu, a propisno se zakuvalo tek na kraju, kada je bukvalno sve završeno.

Galatasaraj je poveo preko Rajana Donka u 31. minutu, da bi Martin Lines u 49. minutu duplirao prednost domaćina.

Gosti su smanjili u 66. minutu iz penala koji je realizovao Matije Valbuena, pošto je sudija prethodno pogledao VAR snimak, da bi šest minuta kasnije Žailson izjednačio na 2:2.

U finišu, oba tima su imali svoje prilike, da bi, pošto je sudija posle sedam minuta nadoknade odsvirao kraj, došlo do opšteg haosa na terenu.

Prema prvim izveštajima, tuklo se tridesetak igrača i članova stručnih štabova ljutih rivala. Sudija nije imao druge nego da pokaže tri crvena kartona, najratobornijima. Kod domaćina, crveni je pokazao Baduu Ndijaeu, dok su kod Fenerbahčea "pocrveneli" Roberto Soldado i Žailson, strelac izjednačujućeg gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve