Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.10.2018.

10:00

Lopetegi: Nismo imali sreće, možemo da preokrenemo sezonu

Trener Real Madrida Hulen Lopetegi rekao je posle 1:5 na Kamp Nou da njegov tim nije imao sreće.

Izvor: AK

Autor: AK

Lopetegi: Nismo imali sreće, možemo da preokrenemo sezonu
Foto: StarSport

Barselona je vodila 2:0 na poluvremenu, Real je smanjio početkom drugog, imao kontrolu, ali je u finišu doživeo debakl.

"Teško je ovo prihvatiti, posebno jer je Barselona. Mogli smo da preokrenemo utakmicu. Oni su bili bolji u prvom poluvremenu, ali bez mnogo šansi. Mi smo bili mnogo bolji u drugom, imali smo prilike da se vratimo u meč, ali na kraju nismo imali sreće i Suaresov gol za 3:1 nas je ubio. Rezultat ne pokazuje tok igre, ali moramo da ga prihvatimo. Tužan sam, kao i svi u svlačionici", rekao je Lopetegi.

Real je poražen treći put u nizu u LaLigi, četvrti u poslednjih pet kola koliko nema pobedu, pa je tek deveti sa sedam bodova zaostatka za Barselonom.

"Teško je to progutati, ali tek je oktobar. Sve može da se promeni do kraja sezone, uveren sam da tim ima snage za to. U timu ima dovoljno života. Osećam se dovoljno snažnim da nastavim da dovim ovaj tim. Ako ga nisam do sada kritikova, neću početi ni sad. Samo želim da podignem moral igrača. Svi su pogođeni rezultatom, ali videćemo šta će biti u maju ili aprilu. Tim ima još dosta toga da kaže", dodao je trener Reala.

Pitanje je da li će Lopetegi dobiti šansu da dokaže svoje reči jer španski mediji najavljuju da bi već u ponedeljak mogao da dobije otkaz, a kao glavni kandidat da ga zameni pominje se Antonio Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve