Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.10.2018.

11:17

Džajić: Teško je reći šta Zvezda može

Dragan Džajić, počasni predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da odigra najbolje što može protiv Liverpula.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Džajić: Teško je reći šta Zvezda može

"Očekujemo tešku utakmicu, kao što je bila u Parizu. Teško je reći šta Crvena zvezda može da uradi, takav je fudbal. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo", rekao je Džajić novinarima uoči puta u Englesku.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 21 čas na Enfildu protiv Liverpula, utakmicu trećeg kola Lige šampiona. Džajić je naveo da veruje u trenera Vladana Milojevića.

"On sastavlja i priprema tim, do sada je to radio veoma uspešno. Dobar je trener i verujem da će napraviti pravu strategiju. Najvažnije je da Zvezda odigra dostojanstveno", rekao je Džajić.

Posle dve utakmice u Grupi C, Zvezda je poslednja na tabeli sa jednim bodom. Prvoplasirani Napoli ima četiri boda, a Liverpul i Pari Sen Žermen po tri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve