Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.10.2018.

10:45

"Salah? Zvezda može da zaustavi i jače od sebe"

Ofanzivni fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben kaže da se Zvezda uhodava sa kvalitetom takmičenja u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Svestan je da protiv Liverpula u trećem kolu grupe C mora bolje nego protiv PSŽ u drugom, ali kaže da je za utakmica u Parizu iza njega i saigrača.

"U ovoj utakmici moramo da igramo drugačije, Protiv Parižana je bila teška utakmica za nas, moramo da igramo svoj fudbal mislim da će biti bolje po nas" rekao je Ben novinarima pre polaska u Liverpul.

"Samopouzdanje nam je na višem nivou, jer smo videli kako dobro timovi igraju u Ligi šampiona. Mislim da ćemo igrati mnogo bolje i važno nam je da sačuvamo veru u sebe", napominje Ben.

Priznaje da je i sam navijač Liverpula.

"Naravno da sam navijao kad sam bio mlađi, ali sam sada igrač Crvene zvezde i san je igrati ovakvu utakmicu, ali mi smo profesionalci i fokusiraćemo se na svoju igru" objašnjava Ben koji je svestan da Liverpul igra dobro kod kuće.

"Ali nemamo šta da izgubimo, treba da igramo svoj fudbal. Igram protiv Van Dajka, ali to ne znači ništa, jer ću se pobrinuti da ja odigram što bolje mogu", kaže Ben.

O Salahu i napadu Liverpula kaže da je opasan ali da je Zvezda pokazala da može da zaustavlja i jače od sebe. Priča da tom napadu neće biti Manea, kaže da to nije bitno.

"Nikad ne znate, jer onaj ko zauzima negovo mesto možda hoće da pokaže da zna da igra i to može i ne mora da bude prednost", zaključuje Ben.

Liverpul na "Enfildu" dočekuje Zvezdu u sredu od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve