Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.10.2018.

23:05

Lopetegi: Real Madrid je živ

Trener fudbalera Real Madrida Đulen Lopetegi nije danas želeo da se osvrće na nagadjanja o njegovoj smeni i rekao je da je svestan da ekipa mora bolje.

Izvor: LN

Autor: LN

Lopetegi: Real Madrid je živ
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Lopetegi je na meti javnosti posle pet vezanih utakmica bez pobede, a mediji u Španiji nagadjaju da mu predsednik kluba Florentino Peres sprema zamenu.

"Ovaj tim je živ i uzbuđeni smo pred utakmicu Lige šampiona. Ovo je jaka ekipa, puna šampiona i serijskih pobednika. To nije slučajno, šampioni se uzdignu u teškim trenucima", rekao je Lopetegi španskim novinarima.

Nekadašnji selektor Španije nije želeo da govori o tome.

"Ne obraćam pažnju na pisanje, moj posao je da spremim ekipu za sledeću utakmicu i upravo je to ono što radim", kazao je on.

Naveo je da je svestan da Real Madrid mora bolje.

"DNK ovog kluba je da se bori, što ćemo i uraditi, kako igrači, tako i stručni štab. Znamo da treba da budemo bolji. Koncentirsani smo na sadašnjost i potpuno smo motivisani da dokažemo da nedavni rezultati nisu uticali na nas", kazao je Lopetegi.

Real Madrid će u utorak od 21.00 dočekati Viktoriju Plzenj u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve