Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2018.

18:36

Kontroverze u Kuli: Loš ugao kamere – drugi penal ili ofsajd? VIDEO

Utakmica subotičkog Spartaka i Partizana u 12. kolu Superlige Srbije donela je mnogo bure.

Izvor: B92

Autor:B92

Kontroverze u Kuli: Loš ugao kamere – drugi penal ili ofsajd? VIDEO
Starsportphoto

Duel je završen nerešeno 0:0 posle neubedljive partije obe ekipe, ali je tokom prvog poluvremena viđeno nekoliko problematičnih situacija.

Jedna takva za "crno-bele" dogodila se u 31. minutu, kada je Šćekić nespretno startovao i sudija Aleksandar Vasić opravdano pokazao na belu tačku.

Međutim, Vladimir Stojković sjajno "pročitao" Bojana Čečarića i sačuvao mrežu svoje ekipe.

Samo šest minuta kasnije, posle sudara Tekijaškog sa Stojkovićem unutar 16 metara, tražili i drugi penal, ali su ovog puta sudije procenile da jedanaesterca nije bilo.

Domaćin, koji igra utaskmice u Kuli zbog renoviranja gradskog stadiona u Subotici, tražio je najstrožu kaznu, dok su gosti apelovali da je Tekijaški bio u nedozvoljenoj poziciji neposredno pre sudara. Kao i obično, ugao kamere nije dovoljno dobar da bi se sa sigurnošću tvrdilo ko je bio u pravu.

Bilo kako bilo, Partizan je još jednom kiksnuo i sada je četvrti na tabeli sa 25 bodova, dok je Spartak pretposlednji sa samo devet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve