Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2018.

17:17

Emre Džan ima problem sa štitnom žlezdom

Vezista Juventusa Emre Džan je propustio nedeljni trening posle meča sa Đenoom zbog zdravstvenih problema i neizvesno je kada će moći ponovo da igra.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Emre Džan ima problem sa štitnom žlezdom
Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Juventus je posle osam pobeda u Seriji A kao domaćin odigrao nerešeno (1:1), ali nije pao sa čelne pozicije u Seriji A.

Prvak Italije ipak ima problema pred gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Šampiona.

Najnovija glavobolja za trenera Masimilijana Alegrija je Emre Džan koji juče nije trenirao jer je otkriveno da ima problem sa štitnom žlezdom.

"Emre Džan će biti podvrgnut detaljnim medicinskim ispitivanjima pošto je otkriven čvorić na tiroidnoj žlezdi koji bi mogao da zahteva hirurški tretman", stoji u zvaničnom saopštenju prvaka Italije.

Iz medicinske ekipe Juventusa napominju da će problem biti praćen na dnevnoj bazi te da je vreme oporavka i dalje neizvesno.

Ovakav tretman može zahtevati mirovanje, ali u Juventusu prvo žele da se uvere koliko je problem delikatan pre nego što odrede vreme oporavka i terapiju.

Juventus u utorak 23. oktobra na "Old Trafordu" igra meč H grupe Lige šampiona sa Mančester junajtedom, a posle dva kola "bjankoneri" se nalaze na čelnoj poziciji sa maksimalnih šest bodova i gol razlikom od 5:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve