Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2018.

16:08

Valijente: Propuštene šanse nas koštale gubitka dva boda

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da osvoje više od boda na gostovanju Spartaku u Kuli (0:0), a slaba realizacija opet se pokazala kao veliki problem.

Izvor: B92

Autor:B92

Valijente: Propuštene šanse nas koštale gubitka dva boda
Foto: Starsport

Partizan je bledu igru pokazao posebno u prvih 45 minuta, u drugom delu je imao nekoliko šansi da dođe do pobede, ali napadači nisu bili koncentrisani u završnici.

"Loše smo ušli u utakmicu,nismo bili čvrsti u duelima celo prvo poluvreme i mislim da nas je to koštalo tri boda.U drugom poluvremenu smo se probudili, imali 3-4 šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Umor i reprezentativno odsustvo mnogih nije razlog što smo loše ušli u utakmicu, već to što smo izgubili par duela na početku i to što smo čitavo prvo poluvreme pravili greške. Potrudićemo se da upravo to ispravimo i pobedimo sledeću utakmicu. Ekipa Spartaka je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone, promašili su penal i imali možda još jednu šansu", kaže mladi štoper Partizana Svetozar Marković.

Defanzivac Mark Valijente takođe veruje da je bilo dosta grešaka u igri, naročito u prvom poluvremenu.

"U prvom poluvremenu nismo ušli u utakmicu kako smo želeli. Tim mora da pokaže želju za pobedom od prvog minuta. U poluvremenu smo pričali o tome da se tako ne može igrati, a Spartak je koristio odbitke da stvori šanse, jer nismo bili dovoljno agresivni u duelu", smatra Valijente.

Izvestan napredak u igri u drugih 45 minuta nije dao željeni rezultat.

"U drugom poluvremenu smo pokazali želju da stignemo do pobede, stvorili smo mnogo prilika. Nažalost, nismo postigli gol i mislim da na treningu akcenat treba da bude na realizaciji, kako bismo napredovali u tom segmentu", zaključio je španski internacionalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve