Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2018.

15:40

Rogan: Rekao sam igračima u svlačionici – ovo je utakmica za vas

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Predrag Rogan rekao je posle utakmice s Partizanom da njegovi igrači imaju veći potencijal od onog što tabela pokazuje.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Rogan: Rekao sam igračima u svlačionici – ovo je utakmica za vas
StarSport

Spartak je osvojio bod protiv Partizana u Kuli, u 12. kolu Superlige Srbije. Dve ekipe su odigrale bez golova, a Spartak je imao i penal u 31. minutu.

Rogan podseća kako je i pre utakmice rekao da je Partizan favorit, ali ne i da to automatski znači pobeedu crno-belih.

"Ja sam u najavi utakmice rekao da je Partizan favorit, ali da moji momci imaju obavezu prema sebi da pokažu potencijal veći od mesta na tabeli. Njima sam u svlačionici rekao da je ova utakmica za njih, da pokažu koliko mogu, oni su izašli na teren i mislim da smo zasluženo uzeli bod. Možemo da žalimo za promašenim penalom, ali to je sastavni deo fudbala i idemo dalje. Prvenstvo se tek zahuktava. Imamo obavezu da Spartak što pre približimo gornjem delu tabele, sutra je novi dan i trening. Sledi kup, idemo dalje", rekao je Rogan posle utakmice za Arenu sport.

Spartak sledeću utakmicu igra u Kupu protiv Mačve u sredu, a što se lige tiče, Subotičani su sa devet bodova na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve