Nova vest
Fudbal

Subota, 20.10.2018.

21:40

Milojević: Zadovoljan sam igrom do 75. minuta, a posle...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da nije zadovoljan igrom svoje ekipe u poslednjih 15 minuta utakmice sa Radom na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milojević: Zadovoljan sam igrom do 75. minuta, a posle...
StarSport

Zvezda je pobedila Rad sa 3:1, igrala je dobro do 75. minuta kada je koncentracija popustila, a Rad to iskoristio za pogodak u 78. minutu.

Dvostruki strelac za Zvezdu je bio Ričmond Boaći, jedan pogodak je delo Marka Gobeljića, a mrežu domaćina je pogodio Nenad Marinković.

Meč je obeležila i povreda Filipa Stojkovića koji je iznet na nosilima u 36. minutu.

"Što se tiče Filipa ne bi trebalo da je nešto strašno, izašao je zbog preventive. Što se tiče utakmice, do 70, 75. minuta mogu da kažem da sam zadovoljan. I onim što smo radili i ono što pokušavamo. Ali onda se desio jedan ozbiljan pad i to ćemo da vidimo zašto, ovo posle toga mi se baš i nije svidelo. Analiziraćemo, ali čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi",
rekao je posle utakmice Milojević za Arenu sport.

Njegov kolega sa klupe Rada Zoran Milinković je istakao da je timu falilo nekoliko bitnih igrača, a da je Zvezda dobro napadala preko bekova.

"Napor koji smo uložili u prvom poluvrmenu prosuo se za pet minuta, mnogo problema smo imali po bokovima i to je činjenica u današnjem meču, napadala su nas oba beka. Razlog vidimo u činjenici da je nekoliko iskusnih igrača odsustvovalo, Kasalica, Lutovac i Ignjatijević. To su bile okolnosti, čestitam Zvezdi na pobedi",
rekao je Milinković i dodao da mu je drago što u prvom timu igra plejada igrača iz Radove fudbalske škole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve