Nova vest
Fudbal

Petak, 19.10.2018.

15:21

Ćavi: Nejmar mora da poradi na zrelosti, Mesi jeste lider

Bivši fudbaler Barselone Ćavi Ernandes progovorio je o mogućem povratku Nejmara na Kamp Nou.

Izvor: J.P.

Autor: J.P.

Ćavi: Nejmar mora da poradi na zrelosti, Mesi jeste lider
Foto: Getty images

Ćavi misli da je ključno da Nejmar poradi na sebi i svojoj zrelosti i da tada može da dostigne nivo Lionela Mesija.

"Oni su dosta drugačiji, s jedne strane vidim Lea kao veoma zrelog igrača koji sve radi dobro, dok Nejmar ima veliki kapacitet da napravi razliku na terenu, samo mora da poradi na zrelosti. Iako bi se mogao poboljšati Nejmar je i dalje jedan od najboljih igrača sveta" , izjavio je Ćavi za Super Deportivo De Vilja Trinidad.

Ćavi se nadovezao i na kritike Maradone upućene Lionelu Mesiju o tome da ne poseduje liderske veštine da bude kapiten Argentine.

"Ne slažem se sa Maradonom, Mesi je neverovatan lider, možda je miran u toaletu, ali on je apsolutni lider. On se uvek nudi, želi loptu i izuzetna je ličnost. Ne sviđa mi se kada su bivši fudbaleri previše kritični prema kolegama, ne govorim samo o Maradoni već generalno", rekao je Ćavi.

Dosta se spekulisalo o tome da će Mesi prestati da nastupa za reprezentaciju Argentine, ali Ćavi ima drugačije mišljenje.

"Treba mu vremena da razmisli i odmori od svega, ali mislim da neće odustati. On je takmičarska zver i pokušaće da pobeđuje sa Argentinom", istakao je legendari vezista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve