Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.10.2018.

15:59

Milojević: Zaslužena pobeda, Vranjanci su domaćini za čistu desetku

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Dinamo iz Vranja u 1/16 finala Kupa Srbije.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milojević: Zaslužena pobeda, Vranjanci su domaćini za čistu desetku
Foto: Starsport

Crveno-beli su slavili sa 2:0 golovima Stojiljkovića i Joveljića i plasirali su se u osminu finala takmičenja.

Milojević smatra da je prva utakmica u Kupu bila dobra prilika za neke igrače koji imaju manju minutažu i da je uprkos izostancima standardnih prvotimaca pobeda zaslužena.

"Diktirali smo tempo, zaslužena je pobeda. Bilo je i nekih stvari koje smo probali da radimo na treningu, želimo malo da igramo drugačije. Ovo je bila i šansa igračima koji su imali manju minutažu i mogu da kažem da sam zadovoljan njihovim odnosom. Čestitao bih ekipi Dinama na fer i korektnoj igri, ali ono što stvarno moram da napomenem je prelep ambijent. Skoro nisam uživao u jednoj predivnoj utakmici. Stvarno bih pohvalio i Vranje kao grad i navijače. Želeo bih da i oni pomognu svom timu, znam da nije lako i da igraju u Surdulici. Za gostoprimstvo čista desetka, baš su dali primer svima nama kako treba da se ponaša domaćin", rekao je posle utakmice Milojević za Arenu sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve