Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.10.2018.

14:56

Prredsednik Đenoe: Neko će da mazne Pjonteka, ali još ne znam cenu

Poljski fudbaler Kžištof Pjontek skrenuo je pažnju dobrim igrama ove sezone, a njegov klub Đenoa ne razmišlja da ga proda.

Izvor: B92

Autor:B92

Prredsednik Đenoe: Neko će da mazne Pjonteka, ali još ne znam cenu
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

"Lako je pregovarati sa mnom, kada neko želi mog igrača, kažem mu: 'Ovo je cena, da li ga želiš?'". Još ne znam koja je Pjontekova cena i to za sada nije pitanje", rekao je predsednik Đenoe Enriko Preciozi italijanskim medijima.

Kžištof Pjontek je jedna od najvećih zvezda Serije A ove sezone, sa devet golova na sedam utakmica, a ukupno 13 na 10 za taj klub. Dobro je, takođe, počeo i u reprezentaciji Poljske, za koju je debitovao u oktobru i dao gol na dve utakmice.

"Naravno, ne želim ikoga da zavaravam. Pjonteka će neko da 'mazne' jer je on već sad superzvezda, a plata će mu u narednom periodu verovatno biti udesetostručena",
kazao je Preciozi.

Prvi čovek Đenoe je naveo da ne želi da se oko eventualnog budućeg transfera stvara fama i da je on jedini čovek sa kojim može da se pregovara o tome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve