Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.10.2018.

10:30

Gori od Karijusa: "Horor" veče golmana u debaklu Makedonije VIDEO

Makedonski golman Stole Dimitrijevski je odigrao katastrofalno protiv Jermenije u meču Lige nacija u utorak uveče.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Gori od Karijusa:
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Makedonija je izgubila u gostima 4:0 u Ligi D, a tri od četiri primljena gola su primljena posle njegovih grešaka.

Dimitrijevski je trenutno na pozajmici u Rajo Valjekanu, pa je čudno da se golmanu iz "lige petice" dese ovakvi kiksevi, verovatno gori čak i od onih koje je Loris Karijus napravio u finalu Lige šampiona ove godine.

Pod uslovom da se izuzmu važnost utakmice i razlika u takmičenju. Jermenija je povela golom Markosa Pizelija u 12. minutu kada je lopta upućena sa više od 20 metara golmanu gostiju prošla kroz ruke.

Imala je neobičnu krivudavu putanju i to je bilo dovoljno za 1:0. Makedonci su se do poluvremena odbranili, ali u nastavku Movsisijan u 67. minutu postiže drugi gol.

Pogotku je prethodilo loše dodvanje Dimitrijevskog koje je kažnjeno golom iz peterca za 2:0 u 67. minutu. Gazarijan je u 81. imao slobodan udarac sa tridesetak metara, šutirao je nisko i lopta je prošla ispod živog zida, ali i ispod ruku golmana Makedonije.

Četvrti gol u nadoknadi vremena opet je "pao" iz slobodnjaka, pogodio je Mhitarijan na gotovo identičan način kao njegov saigrač desetak minuta ranije.

Lopta po zemlji ispod živog zida, troma reakcija Dimitrijevskog i kompletiranje debakla Makedonaca. Makedonci su pre tog meča pobedili upravo Jermeniju, a Jermeni su poraženi i od Gibraltara 0:1.

Sve golove možete pogledati OVDE, OVDE, OVDE i OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve