Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2018.

18:52

Mlade nade čekaju šansu, Brih deli pravdu u spektaklu Argentina – Brazil

Međunarodne prijateljske utakmice uglavnom ne privlače veliki broj navijača ali to nije slučaj i sa južnoameričkim klasikom.

Izvor: J.P

Autor: J.P

Mlade nade čekaju šansu, Brih deli pravdu u spektaklu Argentina – Brazil
Foto: Getty images

Argentina i Brazil žele što pre da zaborave loše nastupe na ovogodišnjem Svetkom prvenstvu u Rusiji.

U utakmici koja se igra u Saudijskoj Arabiji očekuje se da treneri izvedu nešto mlađe sastave u kojim bi mogle da se nađu neke od budućih fudbalskih nada.

Pažnju bi trebalo obratiti na trojicu igrača, a jedan od njih je Brazilac Artur Melo, koji je ove sezone prešao iz Gremija u Barselonu i upisao već deset nastupa za španskog giganta.

Na debiju se upisao u strelce u prijateljskoj utakmici protiv Totenhema, a na četiri nastupa u LaLigi zabeležio je asistenciju.

S druge strane, u reprezentaciji "gaučosa" trebalo bi očekivati Interovog napadača Lautara Martinesa.

Skauti sa Đuzepe Meace "bacili" su oko na ovog igrača nakon dobrih partija u Kupu Libertadores nastupajući za argentinski Rasing. Najbolje pokriva pozicije levog i desnog krila.

Brazilski igrač Rišarlison odlično je započeo sezonu u Premijer ligi u svom novom timu, Evertonu, postigavši dva gola u debiju protiv Vulverhemptona, a na šest mečeva je ukupno četiri puta bio strelac.

Zanimljivo da je Rišarlison drugi na listi po broju načinjenih faulova nad njim, na prvom mestu je Belgijanac iz redova Čelsija Eden Azar.

Utakmica se igra od 19:45 na stadionu King Abdula stadionu u Džedi, a pravdu deli kontroverzni Nemac Feliks Brih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve