Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2018.

11:24

Jovanović: Pobeda na kraju kvalifikacija je obaveza

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije od 18 časova u Novom Sadu dočekuje Jermeniju u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu 2019.

Izvor: B92

Autor:B92

Jovanović: Pobeda na kraju kvalifikacija je obaveza
Foto: Starsport

Izabranici selektora Gorana Đoroviža su kolo pre kraja obezbedili plasman na završni turnir i ostalo im je da igraju sa svoju i dušu publike.

Selektor Srbije za ovaj susret ne može da računa na povređenog Aleksandra Lutovca, a novajlija u timu je Zaharije Lambulić.

Kapiten "orlića" Vukašin Jovanović kaže da je glavi cilj ostvaren, ali da to nikako ne znači da će utakmica u Novom Sadu biti revijalnog karaktera.

"Ostvarili smo glavni cilj, izborili plasman na Evropsko prvenstvo. Ostaje žal što nismo pobedili Austriju, jer smo hteli da okončamo kvalifikacije sa stopostotnim učinkom, ali posle svega mislim da možemo svi da budemo zadovoljni", kaže Jovanović.

Jermenija je bila čvrts protivnik u prvom meču dva tima, nema razloga da i ovog puta ne odigraju dobro. To znači da Jovanović i saigrači ozbiljno shvataju predstojeći duel, jer žele da se na kraju oproste od kvalifikacija pobedom.

"Nezgodna su ekipa, a mi imamo obavezu da ponovimo odgovoran, ozbiljan pristup bez obzira na činjenicu da smo već obezbedili plasman. Mali problem predstavljaće i loš teren, ali sve to ne može i ne sme da utiče na nas. Hoćemo da pobedom okončamo kvalifikacije i mislima se polako okrenemo ka onome što nas očekuje u Italiji i San Marinu", zaključio je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve