Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2018.

09:35

Ben: Nema dokaza da je meč u Parizu namešten

Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben dao je izjavu za L'Ekip u vezi utakmice Lige šampiona između Pari Sen Žermena i crveno-belih igranoj 3. oktobra.

Izvor: B92

Autor:B92

Ben: Nema dokaza da je meč u Parizu namešten
Foto: Starsport

Istražni organi u Francuskoj su alarmirali UEFA sa informacijom da je bilo navodnih pokušaja uplate pet miliona evra na razliku u golovima, ali ništa nije dokazano.

Ben je dao kraću izjavu francuskom listu i pre utakmice dva tima u Ligi šampiona, ali ovog puta, što je sasvim razumljivo, nije želeo previše da ulazi u tematiku.

"Zamoljen sam da ne pričam mnogo o svemu ovome", rekao je fudbaler Crvene zvezde.

Na insistiranje francuskog novinara da ipak kaže nešto o svemu, reprezentativac Komorskih Ostrva je pojasnio da zna samo ono što je pročitao u medijima.

"Sve što znam pročitao sam u štampi. Kada čovek pročita tako nešto, uvek se iznenadi jer tokom moje karijere u Francuskoj i Grčkoj nikad se nisam suočio sa takvom situacijom. Posebno kada je u pitanju Liga pampiona, teško mi je da poverujem da meč može da se namesti. U ovom slučaju nema nikakvih dokaza", zaključio je Ben.

Slično je u ponedeljak pričao i vezista Pari Sen Žermena Marko Verati koji je takođe izrazio sumnju u mogućnost režiranja rezultata u elitnom takmičenju poput Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve