Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.10.2018.

21:50

Rafalna paljba Engleza – "Furija" u nokdaunu na poluvremenu!

Fudbaleri Engleske apsolutno su dominirali u meču Lige A Lige nacija i na poluvremenu imali prednost od 3:0 protiv Španije.

Izvor: LN

Autor: LN

Rafalna paljba Engleza –
Photo by Michael Regan/Getty Images

Englezi su odlično započeli put ka revanširanju Špancima za poraz na Ostrvu od 2:1 – i to sa "kamatom".

"Rafalnu paljbu" Engleske otpočeo je Rahim Streling prelepim golom u 16. minutu, a niko nije olekivao da će njegova reprezentacija nastaviti da postiže golove.

Prvi gol na meču pogledajte OVDE.

"Crvena furija" je krenula ofanzivnije posle primljenog gola, ali nije uspevala da ugrozi mrežu Džordana Pikforda. Dobru priliku propustio je levi bek Čelsija Markos Alonso, a onda je usledila kazna.

Na 2:0 u 30. minutu povisio je Markus Rašford, kojeg je Hari Kejn ostavio samog ispred golmana Davida De Hee. Gol Rašforda pogledajte OVDE.

Kao i posle prvog gola Španci su ponovo bili bolji rival na terenu, međutim nisu uspevali da dođu do gola. Od 11 šuteva kojih su uputili ka golmanu Evertona samo dva je išlo u okvir, a Rodrigo nije uspeo da smanji prednost rivala jer mu je lopta otišla malo pored stative.

Apsolutni šok na stadionu "Benito Viljamarin" Španci su doživeli u 38. minutu kada se po drugi put na meču upisao fudbaler Mančester sitija.

Kejn je ponovo bio u ulozi asistenta, a Sterling je krunisao odličnu timsku akciju svoje ekipe. Taj gol pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve