Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.10.2018.

17:07

U Liverpulu nema mesta, Origi se seli u Everton?

Belgijski fudbaler Divok Origi mogao bi u januaru da izozove veliku pompu u Liverpulu i pređe u redove gradskog rivala Evertona, pišu britanski mediji.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

U Liverpulu nema mesta, Origi se seli u Everton?
Photo by Lynne Cameron/Getty Images

Origi je trenutno u drugom planu kod menadžera "crvenih" Jirgena Klopa i to želi da iskoristi kolega iz Evertona Marko Silva i dovede ga na Gudison.

Prethodno, Everton će oslobiti Origiju mesto u napadu jer je namera da vrati Dženka Tosuna u Tursku, verovatno u Bešiktaš odakle je i došao medju "karamele".

Origi se za četiri godine na Enfildu nije izborio za važniju ulogu, bio je na pozajmicama u Lilu i Volfsburgu, a teško će da promeni situaciju jer se i rezervista Danijel Staridž ozbiljno nameće u prejakoj konkurenciji Roberta Firmina, Sadija Manea i Mohameda Salaha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve