Vučić: "L'Ekipov" trik, uključen i Interpol, ali mislim da je neistina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je vrlo skeptičan prema optužbama o navodnom nameštanju rezultata Crvene zvezde i Pari Sen Žermena

Izvor: B92, Beta, Tanjug Srbija
Podeli
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

Vučić je dodao da će državni organi ispitati svaku mogućnost i da će sarađivati sa Interpolom i francuskim istražnim organima na tom slučaju.

"Vrlo sam skeptičan po pitanju natpisa francuskog lista. Mislim da je neistina. Ali ćemo ispitati svaku mogućnost da je bilo ko mogao da ukalja ime našeg kluba i naše zemlje".

Nakon sastanka sa premijerkom, Vučić je rekao da misli da je to "još jedan od trikova", ali da je to samo njegovo mišljenje i da će biti kažnjen svako ko je eventualno učestvovao u bilo čemu nezakonitom.

"Ako je to neko učinio – biće najstrože kažnjen. Ali ja mislim da je to samo još jedan od trikova. O tom-potom", rekao je Vučić.

Povodom pisanja francuskog lista "L'Ekip" o navodnom klađenju čelnika Zvezde na poraz od pet golova razlike od PSŽ-a, Vučić je rekao da je srpska policija obaveštena od Interpola da se vodi postupak i da su sve informacije u Francuskoj i dodao da srpska policija danas očekuje da dobije određene informacije iz te zemlje.

"Da li će da ih isporuče, to ćemo videti", rekao je Vučić i dodao da to što je on skeptičan prema celoj priči ne znači da neće biti ispitana svaka mogućnost da se to desilo.

Predsednik je ponovio da će državni organi Srbije svakako ostvariti svaku neophodnu saradnju i sa Interpolom i sa francuskim državnim organima.

strana 1 od 2 idi na stranu