Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.10.2018.

22:37

LN: Crna Gora ubedljiva u Litvaniji, "Sokolovi jure Orlove"

Fudbaleri Crne Gore pobedili su Litvaniju sa 4:1, u četvrtom kolu Lige nacija C.

Izvor: PT

Autor: PT

LN: Crna Gora ubedljiva u Litvaniji,
StarSport

Crnogorci su nastavili u stopu da prate selekciju Srbije i sada imaju bod manje od "Orlova" koji su ranije u toku dana odigrali nerešeno sa Rumunijom.

Situacija u grupi četiri veoma se zakomplikovala, pošto dve selekecije deli samo dva boda i poslednja dva meča u grupi će odlučiti koja će se reprezentacija plasirati u plej-of.

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković meč je morao ranije da završi zbog povrede, čiji stepen još nije poznat. Desnog beka u 87. minutu zamenio je Radunović. Igrač Partizana Nebojša Kosović odigrao je svih 90 minuta za pobednički sastav.

Crna Gora pitanje pobednika rešila je u prvom poluvremenu. Stefan Mugoša u 10. minutu načeo je mrežu Litvanije, Kopitović je u 35. povisio na 2:0, dok je Mugoša svoj drugi gol postigao u 45. minutu iz jednaeasterca.

U nastavku je bilo dosta prilika na obe strane, a viđena su dva gola. U 86. Zorić je samo potvrdio pobedu "Sokolova", dok je Baravikas u 88. postigao počasni gol za Crnu Goru.

Crna Gora naredni meč igra 17. novembra u Srbiji, dok Litvanija istog dana gostuje Rumuniji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve