Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.10.2018.

23:10

Tumbaković: Isključenje ostavlja ružnu sliku, Srbija je bila bolja

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković kaže da je Srbija zasluženo pobedila Crnogorce i da su njegovi igrači kasno počeli da igraju dobro.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Tumbaković: Isključenje ostavlja ružnu sliku, Srbija je bila bolja
StarSport

"Orlovi" su u Podgorici slavili golovima Aleksandra Mitrovića u 18. i 81. minutu.

Nadigrali su "Sokolove" u tvrdoj utakmici na "Stadionu pod Goricom" i sada će se Srbija sa Rumunijom verovatno boriti za prvo mesto u Grupi 4 Lige C UEFA Lige nacija.

"Mislim da smo mogli, tvrda utakmica očekivano. Svako je video svoju šansu, kako se namestilo Srbiji tako i nama, koristili su neke propuste kod penala, pokušali smo i želeli da napravimo dobar rezutat, ali nismo uspeli", rekao je Tumbaković.

On je tokom utakmice isključen zbog protesta jer u njegovom štabu

"Ružna slika se ostavlja, mene je isključio sudija, po našoj nekoj proceni nije trebalo tako, ali svaka čast Srbiji i oni nemajuj veze sa tim", kaže Tumbaković.

Selektor Crne Gore rekao je da je njegov tim proigrao kada je već bio u zaostatku.

"Počeli smo da igramo tek kad smo primili gol. Drugo poluvreme je recept za želju htenje i borbesnost ali treba nešto da dopuni to i da bude bolje"
, zaključio je Tumbaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve