Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.10.2018.

19:45

Čaušić: Cilj nam je dupla kruna, još malo uigravanja do savršenstva

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić podseća da je prvi cilj kluba iz Ljutice Bogdana "dupla kruna" i tvrdi da još uvek treba da se uigrava s ekipom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Čaušić: Cilj nam je dupla kruna, još malo uigravanja do savršenstva
StarSport

Dodaje i da je njemu i saigračima prijala pauza koja traje zbog Lige nacija.

Zvezda će 17. oktobra u Kupu igrati proitv Dinamo Vranja, a Superliga se nastavlja tri dana nakon toga protiv Rada.

"Dupla kruna je nešto što svi priželjkujemo i zato ćemo otići u Surdulicu spremni da pobedimo ekipu Dinama i da prođemo dalje. Bitna nam je utakmica, pođednako kao i svaka. Zato ćemo maksimalno predano da se pripremimo za utakmicu u Kupu", rekao je za klupski sajt Čaušić.

On je protiv Napolija sa 12.300 pretrčanih metara postavio klupski rekord i zauzeo treće mesto u čitavom prvom kolu Lige šampiona. Čaušić kaže da to nije za njega ništa novo i da je i u Španiji i Rusiji bio među onima koji najviše pretrče na terenu.

"Igram na takvoj poziciji gde treba da se odradi mnogo zadataka i u defanzivi i u ofanzivi, tako da moram dosta da trčim. Zadovoljan sam, fizički sam dobro pripremljen, nedostaje mi još samo malo da se dodatno uigram sa ekipom i da razumevanje na terenu dovedemo do savršenstva. Na meni je da dam svoj maksimum, da budem potpuno spreman i da iskoristim svaku priliku koja mi se pruži",
napomenuo je Čaušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve