Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.10.2018.

17:14

"Ne volim fudbal – da igraju Barsa i Real, okrenuo bih kanal na golf"

Karlos Teves je igrao za Mančester junajted, Mančester siti, Juventus, Boku juniors, a kaže da nikada nije voleo da gleda fudbal.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Argentinac koji je igrao i za reprezentaciju svoje zemlje na Mundijalu, objašnjava da samo voli da igra.

"Ne volim da gledam fudbal, ne volim to. Da igraju Barselona i Real Madrid igraju, promenio bih kanal i gledao golf. Nikad nisam bio fudbalski fanatik. Uvek sam voleo da imam loptu u nogama", rekao je Teves za magazin Klarin.

Trenutno igra za Boku juniors i očekuje ga polufinale Kopa libertadores protiv brazilskog Palmeirasa, a u finalu bi mogao da ga sačeka veliki rival River Plejt. Teves bi taj trofej smatrao značajnijim od osvajanja Lige šampiona sa Mančester junajtedom 2008.

"Ne gledam utakmice, ali je River Plejt dovbar tim. Ne mogu da mislim o finalu jer bi to bilo nepoštovanje prema Palmeirasu. Osvajanje trofeja sa klubom koji volite je najlepši osećaj koji možete imati kao fudbaler", rekao je Teves.

Prisetio se i svog detinjstva u kome je morao da izlazi na kraj sa pljačkama, narkoticima i oružjem u svom kraju gde je odrastao, ali ističe "Bilo je teško, ali smo bili srećni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d