Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.10.2018.

17:52

Krstajić o Matićevoj objavi: Nismo se čuli... VIDEO

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, prokomentarisao je slučaj Nemanje Matića i njegovu objavu na Instagramu.

Izvor: PT

Autor: PT

Krstajić o Matićevoj objavi: Nismo se čuli... VIDEO
Starsportphoto

Matić je u ponedeljak na zvaničnom profilu napisao "da će ga Srbija ponovo izdati", pa je novinare zanimalo da li se selektor čuo s njim posle toga.

"Čuli smo se tokom vikenda dva-tri puta, dogovorili smo se... Sitaucija u kojoj se nalazi i kakve povrede ima, što se tiče leđa i članka posle poslednje utakmice sa Njukaslom. Rekao mi je da ima probleme i da bi bilo dobro da odmori. Izašao sam mu u susret", rekao je Krstajić i dodao:

"Odradio je u ponedeljak pregled, posle toga smo se čuli porukama i rekao mi je da je prošlo sve ok i da je potrebno vreme kako bi oporavio za utakmice koje ga čekaju u Mančesteru".

Selektor reprezentacije Srbije potom se osvrnuo na Instagram objavu:

"Sve ostalo što bih rekao bilo bi neozbiljno zato što se nisam čuo s njim juče. Što se tiče odnosa Matić-ekipa i Matić-stručni štab funkcionisalo je i funkcioniše perfektno", jasan je bio Krstajić.

Srbija u četvrtak igra protiv Crne Gore, a potom tri dana kasnije gostuje u Rumuniji u Ligi nacija C.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve