Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.10.2018.

21:13

Milenković očekuje "paklenu" atmosferu u Podgorici

Nikola Milenković, reprezentativac Srbije, rekao je da priželjkuje svih šest bodova u Crnoj Gori i Rumuniji u trećem, odnosno četvrtom kolu Lige nacija C.

Izvor: B92

Autor:B92

Milenković očekuje
Starsportphoto

"Pred nama su dve utakmice koje sigurno neće biti ni malo lake, ali idemo u Podgoricu i Bukurešt sa ambicijom da pobedimo. Nedostajaće nam dva naša najiskusnija igrača, Kolarov i Matić, ali verujem u naš kolektiv i ekipu koja želi da napreduje posle svakog okupljanja", kaže Milenković.

Crnogorci su veliki optimisti, upravo zbog odsustva Kolarova i Matića najavljuju pobedu, ali se Milenković ne obazire previše na to.

"Njihovo je pravo da tako pričaju, a mi gledamo samo nas i da se spremimo na najbolji mogući način", poručuje Milenković, uz konstataciju da očekuje "paklenu atmosferu, ali da su isključivo fokusirani na teren".

Za Crnu Goru kaže da je dobra selekcija sa nekoliko odličnih pojedinaca.

"Oni mogu svakoj selekciji da naprave problem, a to znači da moramo da uđemo u meč maksimalno skoncentrisani. Daćemo sve od sebe kako bismo obradovali navijače", zaključio je on.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak od 20.45 u Podgorici, a gostovanje u Bukureštu je tri dana kasnije od 15 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve