Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.10.2018.

18:18

Matić se vratio u Mančester, biće na rehabilitaciji pod nadzorom

Nemanja Matić je otišao iz Mančestera odmah posle pobede nad Njukaslom 3:2, ali su "Đavoli" u utorak potvrdili da je već stigao u trening centar Junajteda.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Matić se vratio u Mančester, biće na rehabilitaciji pod nadzorom
Getty images

Vratio se, kažu iz Junajteda zbog povrede, ali ne znaju hoće li biti dostupan za naredni veliki meč protiv Čelsija na Stamford Bridžu.

Matić i Luk Šo neće nastupati za svoje reprezentacije u Ligi nacija, pa će Srbija biti lišena usluga zamenika kapitena protiv Crne Gore i Rumunije, a Šo protiv Hrvatske i Španije.

"Nemanja Matić se vratio u Aon trening centar da bi nastavio svoju rehabilitaciju pod nadozorom", navodi se na zvaničnom sajtu Junajteda.

Ova informacija je došla nedugo nakon što je fudbaler na svom Instagram profilu objavio citat:

"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja!".

Težina povrede i preciznije informacije o njoj nisu poznate, što čitavu situaciju čini utoliko čudnijom. Matić je ove sezone za Junajted odigrao osam utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve