Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.10.2018.

22:33

Krstajić pozvao Nemanju Miletića umesto Kolarova

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, odlučio je da pozove beka Partizana Nemanju Miletića umesto Aleksandra Kolarova, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstajić pozvao Nemanju Miletića umesto Kolarova
Starsportphoto

Kapiten Srbije ne može da stoji na nogama prema rečima trenera Rome i Krstajić je morao da zameni dugogodišnjeg reprezentativca.

Selektor se odlučio za Miletića koji je ove sezone jedan od najboljih fudbalera Partizana. On će ujedno biti i jedini igrač kluba iz Humske u sastavu A selekcije Srbije za mečeve u Ligi nacija.

Miletić je dobio poziv od Krstajića dok je bio u poseti porodici na Kosovu, ali će se već u ponedeljak ujutru staviti na raspolaganje selektoru, saznaje B92.

Bek Partizana takmičarske godine 2018/2019 spada među najbolje igrača crno-belih, a "pretplatio" se i na golove (četiri data u svim takmičenjima), iako igra u zadnjoj liniji.

Srbiju očekuju utakmice trećeg i četvrtog kola Lige nacija C. "Orlovi" se u četvrtak sastaju sa Crnom Gorom, dok tri dana kasnije igraju u Rumuniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve