Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.10.2018.

18:39

"Nisam srećan što imam veliki broj reprezentativaca, na minimumu su..."

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da nije srećan što će veliki broj igrača iz njegovog tima igrati za nacionalne sastave.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: Starsport

Naredne dve nedelje na programu je reprezentativna pauza pošto se igraju utakmice Lige nacija.

"Predstoji nam pauza da se malo momci odmore. Nisam srećan što ću imati veliki broj prvotimaca koji će nastupati za reprezentaciju. Oni su psihički i fizički na minimumu, ali šta da radimo. Dobro ćemo se odmoriti i nastavićemo dalje", rekao je Milojević posle pobede nad Zemunom.

Strateg Crvene zvezde rekao je da razume trenera Eusebija di Frančeska, koji je izjavio da Kolarov ne može da stoji na nogama i da neće igrati za Srbiju. Slične probleme ima i Milojević.

"Videli smo da je trener Rome izjavio da Kolarov ne može da stoji na nogama. I mi imamo igrače koji isto tako... To je profesionalni fudbal, na jako visokom nivou. I ja imam reprezentativce koji će da idu na duga putovanja. Voleo bih da se svi oni dobro odmore. Morate da se resetujete, odmorite organizam", kazao je Milojević.

Trener šampiona Srbije zahvalio se na odličnom gostoprimstvu Fudbalskog kluba Zemun i poželeo im je sve najbolje u nastavku sezone.

Srbija se u Ligi nacija sastaje sa reprezentacijama Crne Gore (11.10) i Rumunije (14.10).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve