Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.10.2018.

16:54

Sergej bolji od Milenkovića, Iguain sasekao krila "letećim magarcima"

Fudbaleri Lacija pobedili su pred domaćom publikom Fiorentinu sa 1:0, u osmom kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Sergej bolji od Milenkovića, Iguain sasekao krila
Foto: Getty Images

Na terenu smo videli reprezentativce Srbije Sergeja Milinković-Savića i Nikolu Milenkovića, i na kraju je trijumf pripao timu za koji nastupa vezni fudbaler.

Jedini pogodak na meču postigao je Ćiro Imobile u 37. minutu.

Posle datog gola Lacio se povukao i u drugom poluvremenu potpuno umrtvio ritam utakmice. "Viola" je napadala, ali veoma jalovo. Imali su nekoliko dobrih pokušaja, ali je rezultat na semaforu bio 1:0.

Lacio je ostvario petu pobedu, dok je Fiorentina pretrpela treći poraz.

Fudbaleri Milana savladali su Kjevo sa 3:1, a dvostruki strelac bio je Gonsalo Iguain. Argentinac na pozajmici iz Juventusa golove je postizao u 27. i 34. minutu, a zanimljivo kod oba pogotka asistirao mu je Suso.

Španac je loptu uspešno dodao i kod trećeg gola, samo je ovoga puta strelac bio Đakomo Bonaventura. Jedini gol za "leteće magarce" postigao je Serđo Pelisije u 63. minutu.

"Rosoneri" su nastavili sa dobrim partijama i već šest utakmica ne znaju za poraz. U poslednjem meču odigranom od 15 časova Sampdorija je slavila na gostovanju protiv Atalante.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve