Nova vest
Fudbal

Subota, 06.10.2018.

20:24

Veliki preokret MU – Sančes heroj i spasilac Murinja! VIDEO

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Njukasl sa 3:2, u osmom kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Veliki preokret MU – Sančes heroj i spasilac Murinja! VIDEO
Getty Images

Izabranici Žozea Murinja napravili su veliki preokret, pošto su posle prvih 45 minuta igre gubili sa 2:0.

Pravi šok usledio je na "Old Trafordu" kada su gosti preko Kenedija, a potom i Muta došli do dva gola prednosti.

Brazilac je prvo u sedmom minutu savladao De Heu, a Japanac je tri minuta kasnije udvostručio prednost. Mančester do poluvremena nije uspeo da smanji zaostatak i pretio je još jedan kolaps ekipi Portugalca.

Ipak, u drugom periodu igre Junajted je zaigrao mnogo bolje i za samo šest minuta došao do izjednačenja. Mata je u 70. pogodio iz slobodnog udarca, a Marsijal je, na sjajnu asistenciju Pogbe, u 76. poravnao rezultat. Gol Marsijala pogledajte OVDE.

Usledio je još veći pritisak "crvenih đavola", a on se isplatio u 90. minutu. Pogba je lepo ostavio loptu Jangu, koji je poslao odličan centaršut, nakon čega je Sančes glavom savladao Dubravku. Njegov gol pogledajte OVDE.

Ovo je prvi pogodak za Čileanca još od marta. Do kraja meča Mančester je sačuvao mrežu i zabeležio veoma važnu pobedu. Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta za domaći sastav.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve