Nova vest
Fudbal

Subota, 06.10.2018.

16:28

"Mitrović u strašnoj formi, meč sa Srbijom prekretnica"

Fudbaler Čukaričkog Darko Zorić ocenio je da je njegova ekipa favorit protiv Dinama iz Vranja, a osvrnuo se i na utakmicu u Ligi nacija.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: Starsport/ Zoriæ u duelu sa Markom Gobeljiæem iz Crvene zvezde

Zorić je dobio poziv od selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića, za predstojeće utakmice u Ligi nacija.

"Pre poziva nisam bio u odličnoj formi, počeo sam meč protiv Crvene zvezde i dobro odigrao, a selektor je tada bio na utakmici. Prezadovoljan sam što se to ponovilo i za oktobarske susrete, jer je za mene igranje u reprezentaciji velika čast", rekao je Zorić.

On će se naći u sastavu Crne Gore i za utakmicu protiv Srbije koja će se igrati 11. oktobra u Podgorici.

"Još je rano, ali već sada svi razmišljamo o toj utakmici. Mi smo isti narod, te se nadam da će sve proteći u sportskom tonu. Mi ćemo protiv Srbije igrati oslabljeni, bez (Stevan) Jovetića i (Stefan) Savića. S druge strane je odlična reprezentacija, koja je učestvovala na Mundijalu. Mitrović je u strašnoj formi, (Aleksandar) Kolarova izuzetno uvažavamo, ko god bude istrčao na teren daće sve od sebe. Ovaj meč je prekretnica za dalji plasman u Ligi nacija", rekao je Zorić.

Kada je reć o predstojećem meču u Superligi, Zorić je kazao:

"Činjenica je da smo favoriti protiv Dinama, u formi smo i dobro igramo. Ovo su utakmice u kojima svi očekuju pobedu, ali daleko od toga da će biti lako da to i ostvarimo na terenu. Sve zavisi od našeg pristupa utakmici, ako uđemo lagano sigurno nećemo pobediti".

On je prokomentarisao i promenu svoje pozicije i rekao da je zadovoljan svojom igrom u šesnaestini finala Kupa Srbije.

"Moja prirodna pozicija je polušpic, tu se najbolje snalazim, ali trener (Simo) Krunić me je stavio na poziciju levog beka, kao i tokom priprema protiv Maribora. Zadovoljan sam kako sam igrao, učestvovao sam kod prvog i namestio drugi gol iz prekida. Trener je rekao da svi zaslužuju šansu i složio sam se s tim, sve češće dobijam prilike i zadovoljan sam", kazao je Zorić.

Utakmica između Čukaričkog i Dinama iz Vranja igra se od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve