Nova vest
Fudbal

Subota, 06.10.2018.

13:50

Komičan kiks i gol kroz noge Dmitrovića VIDEO

Golman Eibara i reprezentacije Srbije Marko Dmitrović nije se proslavio jednom reakcijom tokom prvog poluvremena utakmice između Eibara i Đirone.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Komičan kiks i gol kroz noge Dmitrovića VIDEO
Getty images

Njegov tim je poveo sa bele tačke u 12. minutu posle pregledanja VAR snimka, ali je mogao da primi gol osam minuta kasnije.

Centaršut je posle prekida išao prema kaznenom prostoru Eibara, lopta je išla ka Bernardu Espinosi, preletela ga je i prošla kroz noge Marka Dmitrovića do mreže gostujuće ekipe.

Međutim, Espinosa je u trenutku centaršuta bio u ofsajdu, a pošto je krenuo nogom ka lopti, omeo je golmana Eibara iako loptu nije zakačio. Sudije su presudile da gola nema, a Dmitrović je izbegao kaznu za veliku grešku.

Eibar se tada izvukao, ali je Đirona uspela da preokrene rezultat posle jedne loše odbrane igrača gostiju, a onda i sporne sudijske odluke u finišu prvog dela igre.

Pedro Poro je ubacio loptu, Espinosa je bio najbliži Dmitroviću gornjim delom tela, spustio je do peterca za Stuanija koji daje gol. Zastavica je isprva podignuta, ali je glavni sudija posle konsultacije sa VAR sobom ipak pokazao na centar.

To nije bilo sve. Arbilja je u petom minutu nadoknade posle kornera doneo izjednačenje i 2:2 u poslednjim trenucima prvog dela igre.

Dmitrović je do pauze skinuo i jedan zicer Đironi, a uzbudljivo poluvreme je završeno sa čak sedam podeljenih žutih kartona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve