Nova vest
Fudbal

Subota, 06.10.2018.

08:15

Le Talek: PSŽ je PSŽ, mnogi će od njih primiti šest komada

Fudbaler Monpeljea Damjan Le Talek rekao je da će Pari Sen Žermen ima kvalitet da napuni mreže mnogih timova na svom terenu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Le Talek: PSŽ je PSŽ, mnogi će od njih primiti šest komada
StarSport

Francuski Telegram prenosi razgovor o karijeri momka koji je dve godine nosio dres srpskog šampiona Crvene zvezde i još uvek prati njene igre.

Le Talek je poraz Zvezde 1:6 od PSŽ, u drugom kolu grupe C Lige šampiona pratio uživo sa Parka prinčeva.

"Stigao sam u februaru 2016. i hteo sam da se vratim u Zapadnu Evropu, u tim koji ima mnogo navijača. Osvojili smo dve titule, igrao sam Ligu Evrope, a tim je prošao kvalifikacije za Ligu šampiona. Bilo je i derbija sa Partizanom, koji je među 'najžešćima' u Evropi. Igrao sam 104 utakmice za dve godine i prošlo je stvarno lepo. U sredu sam bio na Parku prinčeva na poziv kluba. PSŽ je PSŽ. Mnogi drugi će primiti šest golova od njih", rekao je Le Talek.

Francuz je pričao između ostalog i o svojim epizodama u Rusiji i Ukrajini, kako ga je pucanje ligamenata sprečilo da se nametne u Borusiji Dortmund i da nije dobio priliku u Renu tokom prve profi godine u tom klubu.

Iskustva koja je 28-godišnji Le Talek stekao kaže da su uglavnom lepa i da ga je sportski direktor kluba Bruno Karoti pratio dve godine pre povratka u Francusku.

U Monpeljeu je za sada dobro počelo, a Le Talek se već upisivao i u strelce za svoj novi klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve