Nova vest
Fudbal

Petak, 05.10.2018.

16:41

FSS pušta u prodaju karte za istorijski meč Srbije i Crne Gore

Ulaznice za meč reprezentacija Srbije i Crne Gore u Ligi nacija, prodavaće se u ponedeljak i utorak u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Beogradu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

FSS pušta u prodaju karte za istorijski meč Srbije i Crne Gore
StarSport

FSS je objavio da će se ulaznice prodavati na Terazijama 35, 8. i 9. oktobra od 10 do 16 časova.

Kako se navodi, ulaznice se prodaju za dve tribine stadiona u Podgorici, za zapadnu sektor C, po ceni od 2.400 dinara i južnu po ceni od 600 dinara.

Broj ulaznica je ograničen na pet odsto kapaciteta stadiona u Podgorici, koliko je FSS maksimalno mogao da potražuje od FS Crne Gore.

Za svaku utakmicu su potrebni podaci iz pasoša na uvid i kopija pasoša, serijski broj svake prodate ulaznice biće direktno povezan sa podacima iz pasoša osobe koja je kupila ulaznicu. Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice.

Utakmica Crne Gore i Sribje igra se u četvrtak 11. oktobra od 20.45 i to će biti istorijski prvi susret dve reprezentacije otkako se Crna Gora 2006. godine odvojila i postala samostalna republika.

Posle dva kola u Grupi C Lige nacija, Crna Gora i Srbija imaju po četiri boda u grupi, Rumunija dva, Litvanija je bez bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve