Nova vest
Fudbal

Petak, 05.10.2018.

12:22

Garsija: Radonjić mora da pokaže više i brže da uči

Trener Olimpika iz Marseja Rudi Garsija kaže da klub plaća cenu kasnih pojačanja i poručuje da Nemanja Radonjić i Duje Ćaleta-Car moraju brže da se prilagode.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Garsija: Radonjić mora da pokaže više i brže da uči
EPA-EFE/ Katia Christodoulou

Njih dvojica su pristigli ovog leta, a Radonjić je tek počeo da dobija nešto veću minutažu na krilu.

Olimpik je u četvrtak remizirao sa Apolonom 2:2 u meču Lige Evrope, a Radonjić je bio starter.

"To je kao poraz, kad u gostima vodite 2:0, sa prilikama za 3:0 i kasnije 3:1, ne možete da dozvolite sebi da ne uzmete ta tri boda. Ne pomaže nam što se plasmana tiče i to je glavni problem u ovom trenutku. Ništa nije gotovo, ali onih poslednjih 20 minuta je skupo koštalo. Luis Gustavo je tražio promenu i to nam je bio udarac u odbrani, nismo bili dovoljno agresivni kod drugog gola u svom kaznenom prostoru", ocenio je posle meča Garsija.

Njegov tim je u lošoj seriji pošto je u svim takmičenjima na poslednjih pet utakmica imao tri poraza, remi i samo jednu pobedu.

Pored toga, pokazivao je dekoncentraciju u odbrani u finišu meča i kada je Luka Jović dao pobedonosni gol za Ajntraht u prethodnom kolu. Razlika je protiv Apolona bilo to što Nemanja Radonjić nije ušao kao izmena već kao starter.

"Često ponavljamo neke greške, to postaje iritantno. Moramo da pokazujemo više, posebno oni koji su stigli Duje i Nemanja. Ima stvari koje moraju brže da uče. Plaćamo ceh kasnih pojačanja. U nedelju moramo da pobedimo, brzo se oporavimo i onda će se stvari malo smiriti. Kaskamo u Ligi Evrope", rekao je Garsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve