Nova vest
Fudbal

Petak, 28.09.2018.

12:00

I dalje nema Luke i Baneta, Jovičić jedini debitant FOTO/VIDEO

Za razliku od nekoliko prethodnih puta, selektor Srbije Mladen Krstajić nije pravio prevelika iznenađenja na novom spisku reprezentativaca.

Izvor: B92

Autor:B92

I dalje nema Luke i Baneta, Jovičić jedini debitant FOTO/VIDEO
Starsportphoto

Krstajić je u Staroj Pazovi objavio spisak za predstojeće mečeve Lige Nacija protiv Crne Gore i Rumunije na kojem se nalazi jedan debitant – Branko Jovičić.

Vezista Crvene zvezde zaslužio je poziv selektora odličnim partijama za "crveno-bele", kako u domaćem šampionatu, tako i u Ligi šampiona, a zauzeo je mesto Marka Grujića koji će zbog povrede skočnog zgloba pauzirati neko vreme.

"Spisak je isti kao i prošli put, uz dodatak da imamo novog igrača u reprezentaciji. To je igrač Crvene zvezde Branko Jovičić. Pratili smo ga duže vreme i smatram da ima i kvalitet i karakter za reprezentaciju Srbije. U poslednje vreme smo pričali sa trenerom ekipe Vladanom Milojevićem koji mi je u superlative pričao o Branku. On je svojim igrama u klubu zaslužio da se nađe na spisku za sledeće dve utakmice", rekao je Krstajić.

Iako je najavljivao da su vrata reprezentacije uvek otvorena za sve igrače, Krstajić nije vratio u tim Luku Milivojevića, Baneta Ivanovića, Duška Tošića i golmana Vladimira Stojkovića.

Na spisku su:
Golmani: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Ueska)
Odbrana: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nikola Milenković (Fiorentina), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda)
Sredina terena: Nemanja Matić (Mančester Junajted), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Branko Jovičić (Crvena zvezda),
Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht), Adem Ljajić (Bešiktaš), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Marsej) Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK).

Srbija gostuje u Podgorici 11. oktobra, a potom tri dana kasnije igra u Bukureštu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve