Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.09.2018.

22:40

Stojković: Za Srbiju bih skočio sa Beograđanke VIDEO

Golman Partizana Vladimir Stojković oglasio se povodom izjava nakon 158. "večitog" derbija protiv Crvene zvezde.

Izvor: LN

Autor: LN

Stojković: Za Srbiju bih skočio sa Beograđanke VIDEO
Foto: Starsport

Stojković je gostovao na televiziji Pink u emisiji "Ami G show" gde je pričao o svojim izjavama posle, ali i dešavanjima tokom derbija.

Podsećamo, Crvena zvezda i Partizan su remizirali (1:1) u utakmici 9. kola Superlige Srbije, a kontroverzni izjednačujući gol postigao je Ričmond Boaći, napadač crveno-belih.

"Iskoristio bih priliku da se iskreno, iz srca, izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po 100 puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu. Jednostavno, jedna sudijska odluka me je dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota. Svi znaju koliki sam Srbin i nisam smeo to sebi da dozvolim", izjavio je Stojković.

Stojković je priznao da su mu misli bile preokupirane kontroverznim pogotkom i da se od tog trenutka nije mnogo fokusirao na meč.

"Poslednjih 15 minuta sam na terenu samo pričao sa saigračima i prijateljima iza gola o tom golu. Samo sam o tome mislio, mogao sam da primim gol".

Dugogodišnji golman reprezentacije Srbije u svojim izjavama posle derbija bio je siguran da gol nije regularan, a to se nije promenilo.

"I dan-danas tražim dokaz da nije bio gol i tražiću ga dok sam živ. Ubeđen sam 80, 90, čak i 100 odsto da nije bio gol. Spreman sam da se izvinim ako grešim, ali sam siguran da nije bio gol", jasan je Stojković.

Najglasnija bila je izjava da "će se odreći državljanstva i da ga je sramota što je Srbin".

"Niko ko nije igrao fudbal ne može da shvati koja je to doza adrenalina kada se osetiš prodanim, odnosno kada nešto nije fer. Kako sam branio za Srbiju, tako branim i za Partizan, na žalost navijača protivničkog tima. Svim srcem čuvam ono što mi je sveto. A za Srbiju bih skočio sa Beograđanke"

Stojković je, za kraj, imao poruku za celu Srbiju.

"Imali smo medijski linč sedam dana pred derbi. Partizan je toliko bio omalovažavan da nisam mogao da verujem. Hoću svima da pošaljem poruku da Srbija ima dva sina – Crvenu zvezdu i Partizan", zaključio je Vladimir Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

188 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve