Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.09.2018.

22:05

"Delije" pomažu KiM: Za Vujadinov dres 1.500 evra

U toku je humanitarna akcija u organizaciji "Fondacija Delije", a na aukciji su dresovi fudbalera Crvene zvezde sa meča Lige šampiona protiv Napolija.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: Starsport

Dresovi svih igrača sa te istorijske utakmice su na aukciji, a cene i ponude variraju od dresa do dresa, u zavisnosti šta piše na njegovim leđima.

Ova akcija navijača Zvezde pokrenuta je kako bi se prikupio novac za pomoć srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji, a početka cena svakog dresa bila je 20.000 dinara.

Aukcija traje već nekoliko dana, a u pisanju ovog teksta ostalo je još 20 časova do njenog završetka.

Cene dresova nekih igrača sa utakmice protiv Napolija, na sajtu Limundo, dostigle su ogromne cifre – najveća ponuda za dres Vujadina Savića dostigla je maltene 1.500 evra, tačnije 175.110 dinara.

Odmah iza njega je golman Milan Borjan, koji je bio sjajan protiv Napolitanaca na "Marakani", a za njegov dres trenutno mora da se izdvoji barem 100.000 dinara. Dres Ričmonda Boaćija je trenutno na ceni od 80.000, Filipa Stojkovića na 76.000, dok se za odevnu kombinaciju Marka Marina mora izdvojiti šest hiljada dinara manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve