Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.09.2018.

20:20

Veljković zatresao mrežu – Verder srušio Hertu i skočio na drugo mesto

Fudbaleri Verdera iz Bremena savladali su Hertu 3:1, na premijeri petog kola nemačke Bundeslige.

Izvor: AK

Autor: AK

Veljković zatresao mrežu – Verder srušio Hertu i skočio na drugo mesto
Foto: Getty images

U strelce se upisao i srpski reprezentativac Miloš Veljković, koji je nakon kornera Nurija Šahina sjajno skočio i glavom zatresao mrežu gostiju iz Berlina za 2:0 u finišu prvog poluvremena.

U vrlo otvorenom meču u Bremenu domaćin je bio znatno konkretniji u završnici napada i sjajno koristio svoje prilike.

Verder je poveo u 11. minutu preko Martina Harnika, koji je kaznio grešku Hertine odbrane, dok su pre Veljkovićevog pogotka Harnik i Davi Klasen propustili dve sjajne šanse da dupliraju prednost domaćina.

To je moglo da skupo košta Verder jer se početkom drugog dela meča Herta vraća u igru, posle proigravanja Vedada Ibiševića, 20-godišnji Havairo Dilrosun je smanjio na 2:1 u 53. minutu.

Međutim. 25 minuta pre kraja Marivin Platenhart obara igrača Verdera u Hertinom šesnaestercu, a sa bele tačke bio je siguran Maks Kruze.

Verder se trećom pobedom u poslednja četiri kola probio na drugu poziciju na tabeli, prestigavši upravo Hertu za jedan bod.

U sledećem kolu Verder gostuje Štutgartu, dok Herta čeka lidera i šampiona Bajern, jedini tim sa maksimalnim učinkom u prva četiri kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve