Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.09.2018.

19:50

Murinjo oduzeo Pogbi kapitensku traku? U Kupu nije ni rezerva

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo navodno je poručio Polu Pogbi da više nikada neće biti kapten tog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Murinjo oduzeo Pogbi kapitensku traku? U Kupu nije ni rezerva
Foto: Getty images

Mediji, među kojima su Tajms, Telegraf i ESPN, navode da je Murinjo uznemiren komentarima Pogbe nakon remija s Vulverhemptonom.

Takvi "zapaljivi" komentari verovatno neće ostati nekažnjeni, pošto je Murinjo u utorak okupio svoje igrače kako bi ukorio Pogbu i naglasio svoj autoritet.

Po navodima medija, Portugalacje Pogbi poručio da više nikada neće biti kapiten. Ovo je poslednje poglavlje u zategnutim odnosima Murinja i Pogbe.

Francuski fudbaler je svoje nezadovoljstvo zbog taktičkih zamisli Murinja ispoljavao i posle utakmica protiv Lestera i Brajtona.

"Kada igramo na domaćem terenu trebalo bi da napadamo, napadamo, napadamo. Ovo je Old Traford. Mi smo tu da napadnemo. Mislim da se protivnici uplaše kada vide da Junajted napada. To je bila naša greška", rekao je Pogba nakon remija s Vulverhemptonom.

Na pitanje zbog čega nisu napadali, Pogba je odgovorio: "Ne mogu da vam kažem zašto jer sam ja igrač. Nije do mene".

Junajted je, posle šest odigranih kola, sedmi na tabeli Premijer lige sa 10 bodova, odnosno ima čak osam bodova manje od prvoplasiranog Liverpula.

"Crveni đavoli" u utorak uveče dočekuju Derbi Kaunti u Liga kupu, a Pogba nije ni na klupi za rezerve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve