Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.09.2018.

10:00

Stojković usred derbija gledao snimak gola Zvezde VIDEO

Vladimir Stojković, golman Partizana, bio je ubeđen da na "večitom derbiju" gol Crvene zvezde nije bio regularan, kao što su arbitri presudili.

Izvor: LN

Autor: LN

Stojković usred derbija gledao snimak gola Zvezde VIDEO
Foto: Starsport

On je, posle kontroverznog momenta, zatražio od jednog od redara na utakmici da mu na mobilnom telefonu pokaže snimak gola.

Partizan i Crvena zvezda su u Humskoj remizirali 1:1 u 158. "večitom derbiju" tokom devetog kola srpske Superlige.

Stojković je prilikom gola Boaćija, i sporne situacije koju možete videti OVDE, bio ubeđen da lopta nije celim obimom prešla gol liniju.

Odmah nakon što je glavni sudija meča doneo konačnu odluku da dodeli gol Zvezdi, Stojković je otrčao do ljudi okupljenih iza gola Partizana, prema svemu sudeći redara, i zatražio da pogleda video snimak na njegovom telefonu.

Stojkoviću možda nije pomoglo, a možda i jeste, ono što je video na video snimku, ali on je svakako ostao ubeđen da lopta nije ušla u gol.

Video snimak Stojkovićevog "druženja" sa redarom zabeležile su naše kolege sa Telegrafa i možete ga pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve