Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2018.

23:00

Serija A: Ronaldo ponovo strelac, Juventus ostao stoprocentan

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostujućem terenu Frosinone sa 2:0, u utakmici petog kola italijanskog prvenstva i zadržali maksimalni učinak.

Izvor: LN

Autor: LN

Serija A: Ronaldo ponovo strelac, Juventus ostao stoprocentan
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Crno-beli su postigli golove u završnici utakmice. Prvo je gol postigao Kristijano Ronaldo u 81. minutu, a u četvrtom minutu nadoknade vremena konačan rezultat postavio je Federiko Bernardeski.

Šampion Italije je jedina neporažen u prvenstvu i prvi je na tabeli sa 15 bodova. Frosinone je pretrpeo četvrti poraz i pretposlednji je na tabeli sa jednim bodom.

Fudbaleri Milana i Atalante odigrali su večeras nerešeno 2:2.

Milan je na svom "San Siru" poveo već u drugom minutu golom Gonzala Iguaina, a izjednačio je Alehandro Gomes u 54. minutu.

"Rosoneri" su ponovo poveli u 61. minutu golom Đakoma Bonaventure, a bod gostima obezbedio je Emilijano Rigoni u drugom minutu nadoknade vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve