Mirković: Verujem sudiji, ali verujem i golmanu Stojkoviću

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je da je ekipa odigrala skoro perfektan meč protiv Zvezde, ali da ostaje veliki žal što nije uspela da pobedi.

Izvor: B92 Srbija
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Momci su odigrali odlično, pokazali veliku borbenost, ali ostaje žal za celim plenom. Dobro smo otvorili utakmicu, imalu tu dozu agresije koja nam je ranije nesoatajala, ali nažalost dali smo samo jedan gol", rekao je Mirković na konferenciji za medije.

On je istakao da je sada jasno u kakvoj su zabludi bili svi koji su o njegovim igračima govorili loše.

"O mojim igračima se prethodnih dana pisalo mnogo lošega, mislim da su pokazali da zaslužuju više respekta. Moramo da igramo svaku utakmicu ovako, to je put".

Kada je u pitanju Zvezdin gol Mirković je rekao:

"Nije bilo teoretske šanse sa vidim, sudija je dosudio gol, ostaje da mu verujemo, ali verujem i golmanu Stojkoviću koji tvrdi da nije prešla. Snimak će pokazati, ako ga ima, ako ne, otišlo je u nebo".

Trener Partizana jasno je rekao sa se zalaže za uvođenje VAR-a.

"Kad se dešavaju stalne greške, ne mislim samo na Parizan, ekipe napuštaju teren, ljudi odlaze, ako sudije ne vide, onda neka vidi VAR. Takva pomoć po mom mišljenju nije potebna. Ja sam za to, iskreno kažem, mada bi to o mom klubu moglo da napravi problem", poručio je Mirković.

strana 1 od 2 idi na stranu