Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2018.

17:10

Serija A: Sergej strelac i asistent, Bolonja rutinski sa "Vučicom"

Fudbaleri Lacija pobedili su sa 4:1 Đenou na domaćem terenu u petom kolu italijanske Serije A.

Izvor: LN

Autor: LN

Serija A: Sergej strelac i asistent, Bolonja rutinski sa
Photo by Marco Rosi/Getty Images

Na meču istakao se srpski vezista Sergej Milinković-Savić koji je u pobedu svoje ekipe učestvovao sa golom i asistencijom.

Lacio je poveo u 7. minutu golom Felipea Kaiseda, koji je posle odličnog dodavanja Milinković-Savića glavom, samo natrčao na loptu i smestio je u nebranjeni deo mreže gostiju.

Na 2:0 povisio je Čiro Imobile u 23. minutu, da bi na samom startu drugog poluvremena Đenoa prepolovila prednost rivala preko Pjateka.

Sergej Milinković-Savić je, posle uspešnog dodavanja, upisao i pogodak u 53. minutu, kada je još jednom pokazao svoje umeće igranja glavom.

Centrirao je Senad Lulić sa levog boka, a Milinković milimetarski preciznim udarcem upisao svoj prvi pogodak ove sezone. Na konačnih 4:1 povisio je Čiro Imobile svojim drugim pogotkom.

Bolonja je na svom terenu iznenadila Romu i pobedila sa 2:0, a golove su postigli Federiko Matijelo u 36. minutu i Federiko Santader u 59.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov nastupao je od 65. minuta za Romu.

Udineze je takođe sa 2:0, samo u gostima, pobedio Kjevo, dok je nešto ranije danas Napoli sa 3:1 trijumfovao protiv Torina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve