Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2018.

11:15

"Zvezdin B tim je tek malo slabiji od Partizanovog najboljeg"

Ranko Stojić, nekadašnji čuvar mreže Partizan, rekao je da se Crvena zvezda nalazi u prednosti pred 158. "večiti derbi".

Izvor: PT

Autor: PT

Starsportphoto

"Najavu naše najveće fudbalske svetkovine bih razdvojio na dva dela - analizu timova kroz kvalitet igračkog kadra i posmatranje derbija kao institucije u kojem pobednika odlučuju detalji, sreća i trenutna inspiracija", rekao je Stojić za "Žurnal".

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaju se od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Crveno-beli nalaze se u mnogo boljoj formi, a Stojić ističe šta je velika prednost tima Vladana Milojevića.

"Crveno-beli su u apsolutnoj prednosti, čak je Zvezdin B tim tek malo slabiji od Partizanovog najboljeg tima", kaže Stojić.

Zvezda je pre pet dana odigrala duel s Napolijem u prvom kolu Lige šampiona i tu Stojić traži šansu za crno-bele.

"Zvezda je psihološki istrošena. Duel sa Napolijem neminovno mora da ostavi posledice. U fudbalu se nije lako ponavljati, zadržati motiv. Svežina je zbog toga jedini način na koji bi Partizan mogao da iznenadi. Crno-belima je neophodna agresivnost na sredini terena, taktička disciplina, brzi napadi... Moguće je tako nešto jer utakmice poput večitog derbija uvek teraju igrače da pruže maksimum", jasan je bio Stojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve