Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2018.

10:23

ANKETA: Partizan ili Crvena zvezda?

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaju se od 19 časova u 158. "večitom derbiju" i glavno pitanje koje se postavlja jeste ko će pobediti.

Izvor: PT

Autor: PT

ANKETA: Partizan ili Crvena zvezda?
Foto: Screenshot

Crveno-beli nalaze se u mnogo boljoj formi, a pored toga imaju i kvalitetniji sastav od crno-belih, međutim u derbiju nema favorita.

Kada dve ekipe izađu na teren zaboravlja se forma i prethodno rezultati, zato je duel između dva najveća srpska tim poseban.

Ovo je najveća fudbalska utakmica na ovim prostorima i privlači pažnju ne samo u Srbiji, već i na Balkanu.

Crveno-beli su u sedam mečeva postigli 22 gola, što znači da postižu nešto malo više od tri na svakom meču. Trener Zvezde Vladan Milojević ima dva veoma takmičarska tima i sigurno će se nalaziti na slatkim mukama zbog sastava.

Ekipa Zorana Mirkovića ima pet pobeda zaredom u domaćem šampionatu, međutim na terenu nisu delovali dobro uprkos trijumfima. Na osam utamica postigli su samo osam golova i zanimljivo će biti kakav će imati pristup utakmici.

Šta vi mislite, ko će pobediti?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve