Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2018.

15:20

Fulam ima jednog spasioca – ime mu je Aleksandar Mitrović!

Novim pogotkom srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića Fulam je došao do remija protiv Votforda (1:1) u šestom kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Fulam ima jednog spasioca – ime mu je Aleksandar Mitrović!
Photo by Steve Bardens/Getty Images

Mitrović se u 78. minutu sjajno izborio za poziciju u petercu "Stršljenova" i odličnu asistenciju Lusijana Vijeta na još lepši način sproveo u mrežu.

Korpulentni centarfor je postigao peti gol od početka sezone i sa Edenom Azarom deli poziciju najboljeg strelca Premijer lige, a ovo mu je ukupno 17. ligaški pogodak od kada je u februaru debitovao za Fulam – više nego bilo koji igrač u engleskom fudbalu. Gol Mitrovića pogledajte OVDE.

Nekadašnji član Partizana, Anderlehta i Njukasla je tada izjednačio rezultat na 1:1, pošto je Votford vodio od drugog minuta pogotkom Andrea Greja.

Grej je iskoristio lepo dodavanje Hjuza koji je ukrao loptu odbrani rivala ispred kaznenog prostora.

Mitar je u finišu susreta imao dve odlične prilike, ali je prvo Ben Foster odbranio njegov pokušaj sa distance, da bi potom udarac glavom nesrećno završio na prečki.

Posle drugog remija u prvenstvu, tim Slaviše Jokanovića ima pet bodova i nalazi se na 15. mestu na tabeli, dok je Votford malo usporio nakon furioznog starta.

Kao ni protiv Mančester junajteda kada je izgubio, opet nije uzeo potpuni plen i trenutno je četvrti sa 13 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve