Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2018.

13:27

Aguero ostaje u Mančester sitiju do 2021.

Golgeter Mančester sitija Serhio Aguero produžio je ugovor do 2021. godine, potvrdio je šampion Engleske.

Izvor: LN

Autor: LN

Aguero ostaje u Mančester sitiju do 2021.
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Argentinski fudbaler potpisao je za godinu dana dužu saradnju u odnosu na prethodnu i osigurao bližu budućnost u Mančesteru, odakle će se po isteku ugovora verovatno vratiti u matični Indepedijente.

Aguero je na taj način krenuo putem Kevina De Brujnea, Fernandinja, Davida Silve i Nikolasa Otamendija koji su takođe nedavno stavili potpise na novu saradnju sa "Građanima".

Ujedno, stavljena je i tačka na nesuglasice između menadžera Pepa Gvardiole i njega, nakon što je jedno vreme bio rezerva.

Aguero je sedam godina član Sitija, na 299 utakmica postigao je 204 gola, među kojima je najvredniji za titulu Premijer lige u 96. minutu u čuvenoj pobedi nad KPR-om (3:2) 2012. godine.

On je i prvi strelac u istoriji kluba iz plavog dela Mančestera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve